Kurser i DSA-Løn (november og december 2017) (11/08-17)

Af thc

Så udbydes der igen kurser i DSA-Løn. På baggrund af bl.a. love, cirkulærer og overenskomster ændrer lønprogrammet sig hele tiden. Der er derfor behov for at alle, der anvender DSA-Løn, holder sig ajour med lønprogrammets funktioner og muligheder. Kurserne giver brugerne denne mulighed. Du kan læse mere om kurserne på følgende link: Kursus DSA-Lønsystem I_II 2017.

Tilmelding til kurserne foretages ved at udfylde tilmeldingsblanketten (der er plads til max. 20 kursusdeltagere pr. kursusdag - tilmelding efter ”først til mølle”), der kan hentes på følgende link: Kursustilmelding DSA-LØN 2017.

Kursustilmeldingsblanket (pdf- eller word-format) sendes til support@uvdata.dk. Påfør venligst ”Kursus DSA-Løn” i emnefeltet.

Der kommer separat mail vedr. kurser i DSA-Elev.