Vigtigt for alle brugere af DSA-Elev (16/03-17)

Af kp

Vi var desværre nødsaget til at aflyse vores kursus i DSA-Elev i november/december, men er nu klar til at afholde nye kurser i april i DSA-Elev. Der er her i foråret kun valgt et kursussted (Hornstrup Kursuscenter Vejle) Det er derfor vigtigt at oplyse, at først til mølle-princippet er gældende da deltagerantallet er begrænset.
Kurserne er relevante for alle brugere af vore administrative programmer. Grundet bl.a. love og cirkulærer ændrer programmerne sig hele tiden. Der er derfor behov for at alle, der anvender vore administrative programmer, holder sig ajour med programmernes funktioner og muligheder. Kurserne giver brugerne denne mulighed. Du kan læse mere om kurserne på følgende links:

Kursusbeskrivelse DSA-Elevsystem I+II 2017.pdf 

Kursustilmelding 2017.pdf 

Kursustilmelding 2017.doc