Ny version af DSA-Løn "Ændring til eIndkomst-filen" (20/12-16)

Af kp

VIGTIG: LUK FØRST LØNSYSTEMET OG OPDATER TIL NY VERSION. 

Vi har i dag frigivet en ny version af DSA-Løn, som indeholder ændring til eIndkomst-filen. 

Pr. 1. januar 2017 skal nedenstående felter indsendes med eIndkomst-filen:

Vi har lavet ændringer til de berørte løndele. 

Pr. 1. januar 2017 er der ændring vedr. indberetning af 0-løntimer. Dette fremkommer, når der laves en korrektion vedr. tidligere måned(er), hvor dette ikke ændrer på løntimer (eks. er der udbetalt et tillæg med tilbagevirkende kraft). Her skal vi sikre at der indberettes 0-løntimer. Ellers vil eIndkomst-filen kun blive delvist leveret (Markeret med ”D”) og nedenstående fejlmeddelelse vil fremkomme:

Vi anbefaler at I tilbagefører den e-Indkomstfil I har uploaded for forudlønnede for januar 2017. Vælg menupunktet ”Forespørg/Kopier/Tilbagefør indberetninger”:

Når I har tilbageført de linier der fremkommer, som vedrører ”Forudløn januar 2017” kan I vælge menupunktet ”Betalinger vedr. eIndkomst” og søge på periode 01.2017 – her kan I tjekke at der nu ikke er beløb oplyst (dette på grund af tilbageførsel).

Herefter danner I en ny fil i DSA-Løn (som er dannet på baggrund af den nye version vi har frigivet). Når denne uploades er filen for ”Forudløn januar 2017” afleveret med de korrekte felter og indberetninger. I kan tjekke at beløbet under menupunktet ”Betaling vedr. eIndkomst” stemmer overens med det beløb I betaler via Nets og samtidig kan I også tjekke at status er ”M” (for modtaget” når I søger via menupunktet ”Forespørg på indberetningsstatus”.

Har I brug for hjælp er I selvfølgelig velkommen til at kontakte os via support@uvdata.dk.