Ansættelsesregisteret: Vejledning til DSA-Løn (10/05-16)

Af kp

Med seneste version af DSA-Løn er det nu muligt at danne en fil over ansattes løndele, der skal indberettes til ajourføring i Ansættelsesregisteret. Filen med de ansattes løndele kan importeres direkte til Ansættelsesregisteret.

Funktionen har udelukkende relevans for skoler, der indrapporterer til Fordelingssekretariatet (Frie grundskoler, gymnasieskoler med grundskoleafdeling o. lign.). Funktionen har således ikke relevans for efterskoler o.lign.

Vi har lavet en vejledning, der grundigt beskriver, hvordan programmet skal betjenes i forhold dannelse af filen med ansattes løndele til brug i Ansættelsesregisteret.

Bemærk: Inden filen indlæses i Ansættelsesregisteret, skal man forinden have ajourført de ansattes basisoplysninger i Ansættelsesregisteret. Er der blot den mindste mangel m.h.t. basisoplysninger på de ansatte, vil filen blive afvist! 

Vejledningen kan hentes til skrivebordet ved at klikke på efterfølgende ord: Ansættelsesregisteret. 

Nu vælges 

Nu udpeges hvor vejledningen skal gemmes. Den kan eksempelvis gemmes på skrivebordet:

 

Når skrivebordet er udpeget vælges .

På skrivebordet findes nu følgende zip-fil:

Dobbeltklik på zip-filen. Højreklik på filen  og vælg .

Placér nu musepilen på skrivebordet. Højreklik her og vælg .

Vejledningen er nu på dit skrivebord.

Ikonet for vejledningen ser ud som følger:

Højreklik på vejledningen og vælg . Nu vises egenskaberne for vejledningen. Hvis der her forneden er knappen  trykkes på den. Afslut med knappen . Findes knappen  ikke trykkes blot på .

Dobbeltklik nu på vejledningen og du er klar til at følge vejledningen. Vi anbefaler, at vejledningen hentes og gennemlæses grundigt. Opstår der spørgsmål til vejledningen, er man naturligvis velkommen til at kontakte os pr. mail (support@uvdata.dk). 

NB. ZIP-filen man fik gemt skrivebordet, kan nu slettes.