Nyt tillæg til visse ansatte under BUPL-overenskomsten (24/06-15)

Af kp

Fra den 1. august 2015 skal pædagogisk personale, lukkede grupper undtaget, under BUPL-overenskomsten have et nyt tillæg (2.000 årligt pr. 31-03-2012). Beløbet er pensionsgivende. Beløbet skal udbetales med en 1/12 pr. måned. Løntillægget er a.h.a. beskæftigelsesgraden. Tillægget stiger pr. 01-04-2017 til Kr. 4.000 (årligt pr. 31-03-2013).

Vi arbejder nu på højtryk med at udvikle DSA-Løn således, at det nye løntillæg automatisk vil blive dannet af lønsystemet. Vi arbejder også på, at udvikle DSA-Løn således, at den nye løndel automatisk vil blive påført de ansattes lønplaner, så løndelen automatisk vil komme med på lønnen fra august for de berørte ansatte. 

Vi anbefaler derfor, at brugere af DSA-Løn ikke foretager sig noget i forhold til den nye løndel, indtil vi har meldt ud om en opdatering af DSA-Løn i forhold til den nye løndel.