Åbningstider omkring påsken 2012 (26/03-12)

Fredag den 30. marts holder kontoret lukket. Hverdagene (mandag den 2. april, tirsdag den 3. april & onsdag den 4. april) før Skærtorsdag holder kontoret ligeledes lukket. Tirsdag den 10. april (dagen efter påsken) er vi tilbage igen fra kl. 8:30. Vi ønsker alle en god påske.

Generelt opfordrer vi til, at skolerne i forbindelse med support sender en mail eller en Supportformular. Det er langt hurtigere og mindre frustrerende! Mails vedr. support følger vi op på lige så hurtigt, som hvis man ringer. Når vi modtager mails vedr. support kan vi på forhånd se, hvad supporten omhandler, og vi kan derfor sørge for, at skolen bliver ringet op af en person, der kan svare på spørgsmålet. Denne mulighed er naturligvis ikke til stede ved en opringning!

Vi checker vore mails næsten døgnet rundt. Står man med et meget akut problem uden for vore almindelige åbningstider, kan man forvente at få kontakt med os via en mail. Dette er naturligvis ikke muligt via en telefon med telefonsvarer uden for vore åbningstider!

Mails og supportformularer kan sendes døgnet rundt!!

Mails vedr. support sendes til dsd@skoledata.dk 

Supportformularer kan dannes ved at klikke på følgende ord: Supportformular