Ny version (3.10) af DSA-Finanssystemet (18/04-06)

Ny version af DSA-Finanssystemet (version 3.10) ligger klar her på vores hjemmeside. Version 3.10 indeholder bl.a. de ændringer, som vi informerede om her på vores hjemmeside den 07/03-06. I vejledningen til opdateringen kan man læse alt om, hvad version 3.10 indeholder. 

Vejledningen til version 3.10 skal downloades. Det foreslås, at vejledningen downloades til skrivebordet (se nærmere herom sidst i nærværende tekst). Når vejledningen er hentet, kan man forlade vores hjemmeside. Nu findes følgende ikon på skrivebordet:

Vejledningen pakkes ud ved at dobbeltklikke på ikonet.

Nu indtastes koden til vejledningen, der er sendt til skolerne i en e-mail.

Tryk på knappen

Via knappen udpeges Afslut med

Tryk på knappen . Vejledningen er nu på dit skrivebord.

Ikonet for vejledningen ser ud som følger:

Dobbeltklik herpå og du er klar til at følge vejledningen. Du kan "bladre" i vejledningen og evt. udskrive de afsnit, du ønsker. Vi anbefaler, at vejledningen hentes og gennemlæses grundigt. Opstår der spørgsmål til vejledningen, og de procedurer, der her er beskrevet, er man naturligvis velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. e-mail ( dsd@skoledata.dk ). Vi må meget anbefale, at den nye version installeres, så snart det er muligt. Vi må forvente en del pres på telefonerne. Vi vil forsøge at hjælpe skolerne så hurtigt, som det er os muligt

Vejledningen hentes ved at klikke på efterfølgende ord: [Link utilgængeligt]Vejledning