DSA-Tilbagemelding

Skolerne har en underretningspligt overfor kommuner/UU-centrene, når en elev starter, slutter et skoleophold. Ligeledes skal der underrettes, hvis en elev rejser midt i et ophold eller en ny elev starter senere.

Med DSA-Tilbagemelding kan skolerne sende disse oplysninger elektronisk og automatisk! Oplysningerne bliver fra DSA-Tilbagemelding sendt til den landsdækkende portal www.tilbagemelding.dk. Portalen fordeler selv oplysningerne videre til kommuner og UU-centre. Herved skal skolen ikke længere bruge tid på at finde ud af, hvem der skal underrettes og hvornår. Nemt og bekvemt.

Portalen www.tilbagemelding.dk er udviklet af UVdata A/S. UVdata A/S har udviklet et vejledningssystem, som skolerne kan vælge at koble sig på. Data i Vejledningssystemet vil hele tiden være ajourført i forhold til skolens elevdata for skoler, der anvender DSA-Tilbagemelding.

 

Skoler, der ønsker at bruge den beskrevne tjeneste, skal tilmeldes tilbagemelding.dk ved UV-data A/S (www.UVdata.dk).

 

Når skolen er oprettet ved tilbagemelding.dk får skolen et password. Nu kontaktes Dansk Skoledata Aps pr. mail ( DinnaB@skoledata.dk ). Via fjernovervågning installerer vi efter nærmere aftale DSA-Tilbagemelding. For DSA-Tilbagemelding betales en oprettelsesafgift og en programserviceafgift på lige fod med øvrige moduler til DSA-Elev. Henvendelser vedr. DSA-Tilbagemelding bedes sendt til DinnaB@skoledata.dk


Systemkrav