DSA-Lønberegning

DSA-Løn er et lønberegningsprogram til:

privatskoler.

- frie grundskoler.

- efterskoler.

- kostskoler.

- private gymnasier.

- m.fl.

 

Produktblad og prisliste findes på UVdata's forside.

 

Programmet har et meget højt know-how niveau m.h.t. de lønmæssige forhold for alle løngrupper på skolerne. Dette giver mulighed for, at brugere uden en sikker viden om lønforholdene kan støtte sig til programmet og sikre skolen, at lønningerne beregnes præcist og korrekt. 

 

Brugerinterface

Det har været centralt for os, at programmets interface er så enkelt som muligt. De funktioner, man udfører jævnligt, skal være enkle at gå til. Vi har også villet undgå, at brugere skal ned i mange niveauer før den ønskede funktion kan aktiveres. Via et åbent og fladt brugerinterface kan funktionerne aktiveres ved hjælp af få klik eller tryk.

Overalt i programmet er anvendt generelle Windowsstandarder for betjening. Dette betyder, at såfremt brugere er fortrolig med Windowsmiljøet, så vil brugere hurtig få en forståelse af programmets betjeningsformer. Er man ikke (så) bekendt med Windowsmiljøet, vil det, man lærer i  programmet, betjeningsmæssigt kunne anvendes på andre programmer, der anvender almindelige Windowstandarder. Den fortrolige bruger af DSA-Lønberegning vil hurtig anvende de mange genvejstaster. Dette medfører, at brugen af mus kan reduceres til et absolut minimum.

 

Henvendelse: support@uvdata.dk

- yderligere informationer eller svar på spørgsmål.

- bestilling af uforpligtende fremvisning af vores lønsystem.

- oplysning om pris eller uforpligtende tilbud på DSA-Løn.